ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΡΑΣ / ANTHELLENATOR

The Anthellenator - Greek Judgment Day ✡ Ⓐ ☭ ☢

The tyrannical AI government known as "SKYGREECENET" became self-aware and lead Greece to the point of Absolute Chaos and Total Fascism. The government-trained humanoids "₪ SIEG-HELLA-SS-88 ₪" have risen. The only hope for salvation is an emotionless and efficient killing machine called Anthellenator, a cyborg assassin programmed by "The NWO Resistance". After successfully wiping the first wave of Greek Drones, the Anthellenator is back to initiate the Greek Judgment Day.

Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Greek Civilization





===


===

Από Δικτάτορες και Ταγματασφαλίτες σε Εμφύλιο και Χούντα κι από εκεί σε τρίτο Νεοναζιστικό Κόμμα στη Βουλή, τέτοια Ιστορία και να θες δε παραχαράσσεται


===

Ελλάνια Βλακοπλημμύρα




===

Σέβομαι τα straight άτομα, αλλά όχι να μας το τρίβουν και στη μούρη. Το νόμιμο δεν είναι ηθικό, ζήτω η ανηθικότητα.


===

Καλή χρονιά είπαμε? Δεν είπαμε.


===

Άλλη μια μέρα αρχίζει, όπου στο βασίλειο της φασιστικής παράνοιας, για όλα τα κακά της μοίρας μας ευθύνονται οι πρόσφυγες. Το γεγονός αυτό, αν και φαντάζει αμελητέο μπροστά στην πληθώρα γεγονότων τα οποία δήθεν έγιναν από πρόσφυγες, δε παύει να προσθέτει ένα ακόμα λιθαράκι στη φασιστική ρητορεία η οποία λειτουργεί έτσι ακριβώς, με την καλλιέργεια της ξενοφοβίας. Τα εθνικιστικά μέσα ενημέρωσης, στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως, συνεχίζουν να πουλάνε την εικόνα του «κακού μετανάστη», εικόνα η οποία έχει λειτουργήσει θετικά ως προς την άνοδο φασιστικών καθεστώτων στην εξουσία. Στη σημερινή εποχή μάλιστα, η ροή της πληροφορίας ειδικά στο διαδίκτυο είναι τόσο γρήγορη όπου και να διαψεύσεις ένα τέτοιο θέμα, σύντομα θα έχουν ξεφυτρώσει άλλα δέκα αντίστοιχα ψευδή δημοσιεύματα.
  

Φυσικά, το να παρουσιάζεις την αλήθεια συνεχώς και να την τρίβεις στη μούρη όλων αυτών των φασιστομπλογκ και φυλλάδων, έχει μακροπρόθεσμα θετικά αποτελέσματα, τα οποία περιλαμβάνουν από διχασμούς και διασπάσεις (όπως ο «Στόχος» με τη Χρυσή Αυγή) μέχρι και το κλείσιμό τους (το οποίο προκαλεί τον Κώστα Πρέκα να βγει στους δρόμους και να θερίζει κόσμο). Άλλη μια μέρα τελειώνει στο βασίλειο της φασιστικής παράνοιας όπου ο μετανάστης ευθύνεται για κλοπές, καταστροφές, δολοφονίες, βιασμούς και μυστικές συναντήσεις με τον Τζωρτζ Σόρος για τον ερχομό της Νέας Τάξης Πραγμάτων, του Αντιχρίστου και των Ερπετοειδών Ανθελλήνων.


===

«No politica»


===

Από τα ρατσιστικά "αστεία" και τον Κασιδιάρη, στο να χάνεις από μια μαύρη και μια Ισραηλινή, μια Άρεια Φυλή δρόμος.


===

Αρχαιοπληξία. Αυτή η μάστιγα.



===

Και εκτός από τα Χρυσά Αυγά έχεις και το κίνημα Νεοφιλελίστας-Μενουμευρωπαΐστας-Κοινηλογικήστας να παραπονιέται για "Αριστερά, Αναρχία και αλληλέγγυους" που ευθύνονται για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη, την πατρίδα τους. Η εκάστοτε ακροδεξιά τρέφεται από την αδιαφορία όσων νομίζουν πως είναι ελεύθεροι και από τον φανατισμό με τον οποίο ποτίζει όσους κοιτάνε να ρίξουν τις ευθύνες στον συνάνθρωπό τους, αντί για τους πραγματικούς καταπιεστές που είναι οι εξουσιαστές τους. Η μεγαλύτερη απειλή αυτή τη στιγμή όχι μόνο για την Ευρώπη, αλλά για ολόκληρο τον πλανήτη, δεν βρίσκεται στο εκάστοτε αναλώσιμο κι ανακυκλώσιμο ISIS ή οποιονδήποτε τρομοκράτης πλασάρουν τα Μ.Μ.Ε., αλλά στη καρδιά της κοινωνίας και θρέφεται από τους ίδους της τους φόβους. Όποιος δε ξεριζώσει αυτούς τους φόβους όσο είναι μικροί, θα τον κατασπαράξουν.
 
Κι όπως πολύ σωστά λέει και στο βιβλίο του Milton Mayer "Νόμιζαν πως ήταν ελεύθεροι", αναφερόμενο στην άνοδο του Ναζισμού: "Όταν ήρθαν να πάρουν τους τσιγγάνους δεν αντέδρασα. Δεν ήμουν τσιγγάνος. Όταν ήρθαν να πάρουν τους κομμουνιστές δεν αντέδρασα. Δεν ήμουν κομμουνιστής. Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους δεν αντέδρασα. Δεν ήμουν Εβραίος. Όταν ήρθαν να πάρουν εμένα, Δεν είχε απομείνει κανείς για να αντιδράσει…"




===

Το Κεφάλαιο και τα τσιράκια του, παντού και πάντα.


===

Τίποτα καλύτερο από λίγη ελλάνια κλάψα για τη χώνεψη.
Ευτυχώς το Νεοταξικό Σχέδιο εθνοπολτοποίησης προχωρά με ταχείς ρυθμούς. Σύντομα δε θα χρειάζονται πλέον ούτε τα σύνορα, ούτε οι σημαίες, ούτε τα ψευδοκράτη και έθνη. Μέχρι τότε, θα έχεις μόνο μερικούς κατοίκους των Νότιων Βλακανίων να παραπονιούνται. Και τουλάχιστον να παραπονιόντουσαν οι Αβορίγινες ή καμιά φυλή του Αμαζονίου, να το καταλάβω. Αλλά να παραπονιέται ο ελληναράς για Παγκοσμιοποίηση, που από τον ευρύτερο ελλαδικό χώρο έχουν περάσει -κι ενίοτε κατακτήσει επί αιώνες- σχεδόν όλοι οι λαοί του κόσμου ανά την Ιστορία, είναι πραγματικά ένα από τα αντικείμενα μελέτης που μπορείς να εξετάσουν μόνο οι M.I.T. (Masonic Illuminati Templars).


===

Ελληνικός Βόθρος 2016. 
1 καμμένο στρατόπεδο-χώρος στέγασης για "κακούς πρόσφυγες" 
1 σκαμμένο χωράφι-χώρος στέγασης για "κακούς πρόσφυγες" 
1 καμμένο σχολείο με είδη 1ης ανάγκης για "κακούς πρόσφυγες" 
1 κομμένο κεφάλι χοίρου για να διώξει τους "κακούς πρόσφυγες" 
Τους "κακούς πρόσφυγες" που είνα σατανάδες τζιχαντιστές και ήρθαν να μας πάρουν τα κεφάλια, να μας σκάψουν τα χωράφια και τα στρατόπεδα, να μας κάψουν τα σχολεία. 
Ευτυχώς που δε πρόλαβαν και τα κάνουν μόνοι τους μερικοί ελληναράδες, εδώ, στο "λίκνο του πολιτισμού" που "έδωσε τα φώτα σε όλο τον κόσμο". Τόσο λαμπερός είναι ο πολιτισμός του ελληναρά, που όποιος σώφρων άνθρωπος τον αντικρύζει κατάματα στην πληρότητά του, ντόπιος ή πρόσφυγας, παίρνει αεροπλάνα και βαπόρια και κόβει φράχτες στα σύνορα για να φύγει μακριά του.



===

Ούτε το χρώμα του δέρματος, ούτε η άλλη γλώσσα. Μόνιμος διαχωρισμός με κριτήριο το χρήμα.


===

Κι έχουμε 2 παρελάσεις και 2 εκλογές ετησίως για πλεόνασμα περηφάνιας και δημοκρατίας.


===

Καπιταλιστικά προϊόντα κι άλλα παραμύθια.

Ο μέσος καταναλωτής της εγχώριας -ακροκεντρώας κυρίως- τηλεπροπαγάνδας, είναι και αυτός που θα πέσει στις περισσότερες λογικές πλάνες, τα ψεγάδια δηλαδή στο δήθεν επιχείρημά του τα οποία το καθιστούν εξ' ολοκλήρου άκυρο. Μια από τις λογικές πλάνες στις οποίες πέφτει συνήθως, είναι νεοφιλελεύθερου αρώματος κι έχει να κάνει με τα "καπιταλιστικά προϊόντα". Έτσι, ο φιλικός σε τέτοια τηλεπροπαγάνδα καταναλωτής, ασπάζεται το "Όποιος δηλώνει αντικαπιταλιστής, δε πρέπει να χρησιμοποιεί καπιταλιστικά προϊόντα", επιχείρημα που χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον για επίθεση σε άτομα με αναρχική ή αριστερή ιδεολογία.
 
Το επιχείρημα αυτό θα ευσταθούσε πλήρως αν δεχόμασταν τον όρο "καπιταλιστικό προϊόν". Τα περισσότερα προϊόντα χρειάζονται το ανθρώπινο δυναμικό για να κατασκευαστούν, κοινώς εργατική τάξη. Επίσης, αρκετά προϊόντα έχουν φτιαχτεί υπό καθεστώς σοσιαλισμού ή κομμουνισμού (μη ξεχνάμε πως και ακόμα κι ο πρώτος άνθρωπος που ταξίδεψε στο διάστημα, ήταν ο σμήναρχος της Σοβιετικής Πολεμικής Αεροπορίας, Γιούρι Γκαγκάριν, και ήταν επί Κομμουνισμού). Κανείς όμως δεν έχει μιλήσει για σοσιαλιστικά ή κομμουνιστικά προϊόντα, με το ίδιο πάθος και κόμπλεξ που μιλάνε συνέχεια οι υποστηρικτές του Καπιταλισμού. Βέβαια, αυτή είναι και η φύση του Καπιταλισμού, ο οποιός ευθύνεται για τα περισσότερα σύγχρονα μεγάλα εγκλήματα, και κατ'επέκταση η Βιομηχανία Πολέμου (Από τους πολέμους στη Μέση Ανατολή και τον εξοπλισμό φανατικών θρησκόληπτων για τον έλεγχο του πετρελαίου, μέχρι τους κεφαλαιοκράτες που στήριζαν τον Χίτλερ κι αυτός με τη σειρά του τους προμήθευε δωρεάν εργατικά χέρια από τους φυλακισμένους των στρατοπέδων συγκέντρωσης). Καπιταλιστικά προϊόντα οπότε ουσιαστικά δεν υπάρχουν, όπως δεν υπάρχει και λόγος να κάθεται κανείς να αναλώνεται σε κουβέντες του στυλ "Αν είσαι πραγματικά Αριστερός να πας Κούβα ή Β. Κορέα." και "Αν είσαι πραγματικά Αναρχικός να μη φοράς ρολόι χειρός και παπούτσια και να μείνεις σε καμιά σπηλιά". Ο όρος λοιπόν "καπιταλιστικό προϊόν", είναι ουσιαστικά ένας ψευδοόρος που δικαιολογεί τη γάγγραινα του Καπιταλισμού και χρησιμοποιείται για να σου πει κάποιος "Αφού κι εσύ απολαμβάνεις το να εκμεταλλεύεται το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού το υπόλοιπο 99%, κάτσε στα αυγά σου και σκάσε, όπως κάνω κι εγώ". Ε, όχι βασικά, δε θα σκάσουμε ποτέ.
 
Τέλος, ας υποθέσουμε πως μιλάμε για μια μελλοντική κοινωνία, φτιαγμένη από ρομπότ για ρομπότ, όπου τα εργοστάσια και οι κοινωνίες είναι όλα πλήρως μηχανοποιημένα και επισκευάζονται από ρομπότ, που με τη σειρά τους επισκευάζονται από άλλα ρομπότ, με αυτόματες συγκοινωνίες και εξυπηρέτηση σε όλα, δεν υπήρχε Κράτος κλπ, όπου ο άνθρωπος απλά απολαμβάνει όλα αυτά ΧΩΡΙΣ να συνεισφέρει ούτε στη συντήρησή τους, ούτε και με κανένα άλλο τρόπο που να θεωρείται εργασία. Αν όλα αυτά εξυπηρετούν όλους τους ανθρώπους το ίδιο, αν υπήρχε κοινωνική ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής και συνεταιριστική διαχείριση της οικονομίας, ακόμη και τότε, θα μπορούμε να μιλάμε για ένα άνθρωπο και κατ'επέκταση μια κοινωνιά, που απολαμβάνει σοσιαλιστικά προϊόντα. Όσο αυτά ανήκουν σε (λίγους) ιδιώτες, τόσο ο κυρίαρχος στόχος θα είναι το (πολύ) κέρδος και μπροστά σε αυτό δε θα μετράει ούτε η ίδια η ανθρώπινη ζωή, όπως γίνεται από το τελευταίο sweatshop με ανήλικα παιδιά, μέχρι τις βιομηχανίες που τρίβουν τα χέρια τους όποτε πέφτει από μια σφαίρα μέχρι μια βόμβα.


===

Οι αρχαίοι Έλληνες ήταν φυλή της Αφρικής που πέρασε λαθραία με βάρκες στην Ευρώπη.


===

Ελ-λάνια αντίληψη


===

ΕΛ-λάνια υπεροχή


===

Έλληνες μουσικοί, ξεπλένηδες απολογητών των Ναζί.


===

Το βασικό αίτιο του ρατσισμού εν ελλάδι δεν ήταν η φυλή, αλλά η φτώχεια. Αυτό φαίνεται και από τη συμπεριφορά ανά τα έτη σε πλούσιους και φτωχούς ευρωπαίους τουρίστες, αλλά και στη κουλτούρα που πέρναγε στο λαό και μέσω του κινηματογράφου (το φτωχό λαϊκό παιδί που κυνηγούσε πάντα τη πλούσια, "Ο εμίρης και ο κακομοίρης", κλπ). Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως ο λαός ποτέ δε πίστεψε πως θα περάσει καλύτερα μέσω της αλληλεγγύης και της ισότητας, αλλά πως θα περάσει καλύτερα αν φιλήσει τη μπότα του Κεφαλαίου και της πλουτοκρατίας, με βλέψεις κάποτε να τη φορέσει και ο ίδιος.

Κι όπως πολύ σωστά είχε γράψει κάποτε ο Νίκος Δήμου: "Ο Έλληνας, όταν βλέπει τον εαυτό του στον καθρέπτη, αντικρίζει είτε τον Μεγαλέξανδρο είτε τον Κολοκοτρώνη, είτε τουλάχιστον τον Ωνάση. Ποτέ τον Καραγκιόζη."


===

Ημερήσια δόση πολιτισμού.


===

Το Νεοταξίτικο Σχέδιο προχωρά. ▲ New World Order ▲ reigns supreme.


===

Ζώντας και πεθαίνοντας στην Ελλάδα.


===

Νέες συναρπαστικές πίστες με εμπόδια για τους τυφλούς.

===

Ένα κράτος εξ ορισμού δε μπορεί να έχει καμία ηθική. Το περισσότερο που μπορεί να έχει ένα κράτος είναι μια αστυνομία. -Albert Camus 



===

Η Αθήνα χορεύει σε ρυθμούς τρίτου μνημονίου.
https://www.youtube.com/watch?v=KvR1Vbmb6WA


===

Σηκωθείτε από καναπέδες, ντιβάνια, κερκίδες, 2310 521010


===

Κάπου στην Άβυσσο του ελληνικού Ίντερνετ...


===

First we take Europe...


===

Ελληνική ασχετοσύνη σταθερή ανά τους αιώνες.


===

Έλληνες και Ζωικό Βασίλειο.


===

Keep Calm And Ίντα Μρε Ξανοίγεις?


===

"Μπλέ Φίλος". Ακροδεξιά στα FM.


===

Όλη η Ελλάδα σε μια εικόνα.


===

Ο ελληνικός πολιτισμός δε γνωρίζει σύνορα.


===

ΕΛ-λάνια οχήματα από την Ανδρομέδα.


===

Η αιώνια πρωταπριλιά ενός ελληνικού μυαλού.


===

Εντωμεταξύ, κάπου στην εξωτική Ελλαδηλάνδη των Κάτω Βλακανίων...


===

Έκλειψη στην Ελλάδα.


===

Η ελληνική διανόηση ασχολείται με τα κοινά και την Αναρχία.


===

Κλαίει και ο Χαρδατρέλας-newsbomb για Γιακουμάκη που καθάριζε Παστίτσιους μαζί με Χ.Α. και ομοφυλοφιλία με Πούτιν.



===

Νέα μέτρα, πάει και η φέτα...


===

Meanwhile @ Bild newspaper...


===

The unknown future rolls towards us...


===

Greece: First in Child Poverty


===

Ελλάς, η χώρα της ατιμωρησιάς.


===

Happy New Year 2015


===

"Ένα κράτος , εξ ορισμού, δε μπορεί να έχει καμία ηθική. Το περισσότερο που μπορεί να έχει ένα κράτος είναι μια αστυνομία." -Albert Camus

===

Introducing the Greece Debt Clock. Increasing 1.000 € per second.
http://www.nationaldebtclocks.org/debtclock/greece


===

Greek Justice 2014


===

Εντάξει, δε καταδικάστηκαν και για ληστεία με καλάσνικοφ...


===

Ούτε σπουδές, ούτε δουλειά, ουτέ λεφτά. Απλά μακριά από τη Κόλαση.


===

Greek solutions.


===

Anthellenosaurus is wondering.


===

There's a new game in America. It's called "Find where the Greek lives".


===

Rejoice. Greek Banks passed the Stress Tests.


===

Problem? Solved.


===

The Daily Greek.


===

Πανό Άρη για Α.Ε.Κ.
"Για του αφέντη το σκοπό πέσιμο στη στρούγκα, τις ιδέες σας ξεπουλήσατε και κάνατε όλοι μούγκα"


===

Ρουφ: Το αρχαιότερο επάγγελμα στο Ελλαδιστάν.
Φυσικά για καταγγελίες ενδοοικογενειακής βίας, παιδικής κακοποίησης, κακοποίησης ζώων και άλλα αμελητέα δεν ασχολούμεθα, τι θα πει κι ο κόσμος εξάλλου...



===

Ο Μαρινάκης σκέφτεται για σένα στο Μπεραία.
http://anemosantistasis.blogspot.gr/2014/10/blog-post_742.html


===

Όταν εμείς τρώγαμε βελανίδια, στην Αίγυπτο χτίζανε Πυραμίδες...


===

The Greek Stockholm Syndrome.


===

Η αβάσταχη ελαφρότητα της Άννας Παναγιωταρέα.

Η Άννα Παναγιωταρέα είναι μια διαπλεκόμενη δημοσιογράφος και (σκανδαλωδώς εκλεγείσα) καθηγήτρια δημοσιογραφίας στο ΑΠΘ. Επίσης σύζυγος του Καθηγητή-αρχαιολόγου Παντερμαλή, κολλητού του Σαμαρά, που τον διόρισε διευθυντή του Μουσείου Ακρόπολης (με αντάλλαγμα την πρόσληψη ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ψηφοφόρων του στο προσωπικό του Μουσείου). Η Παναγιωταρέα είναι κολλητή της (αμετακίνητης) ΓΓ του Υπουργείου Πολιτισμού, της αρχαιολάγνας και απολιθωμένης Λίνας Μενδώνη με την οποία πάνε πακέτο (και στην Αμφίπολη). Πάντα ήταν χωμένη παντού (ΕΡΤ, Radio 9,84FM , Ερρίκος Ντυνάν) και είναι επίσης χωμένη σε ένα σωρό συμβούλια, του Εθνικού Θεάτρου, του Ιδρύματος Ωνάση, του Μεγάρου, κλπ. Τώρα διορίστηκε και (άμισθη) εκπρόσωπος τύπου της ανασκαφής της Αμφίπολης.

Η Παναγιωταρέα για να κάνει σωστή προβολή της ανασκαφής, μεταφέρει λόγια ενός καθηγητή Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος αναμεμιγμένα με εθνικισμό και ρατσισμό (καθόλου παράξενο μιας και ο Ευθυμίου συμμετέχει και σε σεμινάρια στη "Σχολή Διοικήσεως και Επιτελών (ΣΔΙΕΠ) των Ενόπλων Δυνάμεων, οπότε σίγουρα πλασάρει γερές δόσεις εθνικισμού").

Το μόνο που καταφέρνει η Παναγιωταρέα είναι να ρίχνει κατακόρυφα το επίπεδο του ΑΠΘ μιας και είναι εκεί καθηγήτρια. Οι δημοσιεύσεις της ως επί το πλείστον είναι χρυσαυγίτικης ατζέντας και κυμαίνονται από ανιστόρητες παραφιλολογίες μέχρι κλάψες κυράτσας που μόλις μίλησε με τη "σοφή γερόντισσα".

Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η ανασκαφή βρίσκεται στα χέρια επικίνδυνων ανθρώπων (μεταξύ αυτών και η Περιστέρη), με αποκλειστικό στόχο την εκμετάλλευση για λόγους πολιτικούς και εθνικιστικούς. Και με το να χρησιμοποιούνται ψευδή δεδομένα για την απόδειξη της δήθεν ελληνικότητας της ανασκαφής λόγω πολιτικών σκοπιμοτήτων, το μόνο αποτέλεσμα θα είναι εις βάρος της ίδιας της ανασκαφής αλλά και της αρχαιολογίας γενικότερα.









===

Ελληνικό επιχειρείν.


===

Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα παγκοσμίως της οποίας αν Googlάρεις οποιοδήποτε μέρος μαζί με τη λέξη "φόλα" θα βγάλει αποτελέσματα.


===

Ελληνικός μουσικός πολιτισμός

Για να κάτσει ο Gus G (κατά κόσμον Κώστας Καραμητρούδης), καταξιωμένος κιθαρίστας σε Ελλάδα και εξωτερικό και κιθαρίστας του Ozzy Osbourne που έχει παίξει επίσης με Firewind, Mystic Prophecy, Nightrage, Arch Enemy και Dream Evil, με άπειρες συνεργασίες στο ενεργητικό του και πολύ καλό όνομα στη σκηνή, ο οποίος δεν έχει σχολιάσει ποτέ κανέναν και για τίποτα, να ασχοληθεί με μερικά οπαδά της Αλεξανδρούπολης, καταλαβαίνεις το πόσο η ελληναράδικη νοοτροπία μερικών οπαδών μπορεί να δώσει νέα σημασία στη λέξη "απόπατος".


===

Βία, αντιβία και άλλες ιστορίες.

Οι μεγαλύτεροι εχθροί της σημερινής εποχής είναι η λήθη και η συμβατικότητα, γιατί προφανώς δεν γίνεται να είσαι αντισυμβατικός και αντιφά και να μην γνωρίζεις τον εχθρό σου. Φυσικά, είναι πολύ εύκολο να πέσει κάποιος στην παγίδα της δήθεν άγνοιας .

Η βλακεία είναι η μήτηρ πάσης κακίας και φρικαλεότητας. Τα άτομα αυτά, δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα και πιστεύουν σε μεταφυσικές παραφιλολογίες, αόρατους εχθρούς, αρχαίο DNA, ιερούς πολέμους και μεγάλες πατρίδες είναι ικανά για τις χειρότερες φρικαλεότητες και το έχουν αποδείξει περίτρανα. Ο Αντιφασισμός δεν είναι φασισμός από την ανάποδη, ούτε βία.
Ποτέ δεν ήταν έτσι, από την εμφάνιση του Φασισμού μέχρι και σήμερα. Κανείς δε γλύτωσε τον φούρνο του Άουσβιτς, την πυρπόληση του χωριού του, ή ένα μαχαίρωμα και μια σφαίρα, τραγουδώντας ή προσπαθώντας να μορφώσει άτομα τυφλωμένα από το μίσος.

Η σύγκρουση και η βία είναι επιβεβλημένες από το ίδιο το σύστημα. Όπου υπάρχει δράση, θα υπάρχει και αντίδραση. Οι δήθεν "θεωρίες των άκρων" οι οποίες έχουν επηρεάσει πολύ κόσμο, λένε πως ο Αντιφασίστας είναι το ίδιο με τον Φασίστα. Αυτές τις θεωρίες τις πλασάρουν άτομα όπου προπαγανδίζουν τη γενικότερη "βία", εκεί όπου βιαστής και θύμα, φασίστας και αντιφασίστας, μισάνθρωπος και άνθρωπος, είναι το ίδιο και το αυτό. 

Οι Αντιφασίστες παίρνουν ένα μεγάλο ρίσκο, θυσιάζοντας τη ζωή και την ελευθερία τους για να πολεμήσουν τα πιστά σκυλιά του κράτους, τα οποία έτρωγαν τόσα χρόνια από ένα ξεροκόμματο που τους πέταγε ο τσοπάνης τους και τώρα, εν καιρώ κρίσης, τα άφησαν ελεύθερα με την πλήρη στήριξη Κράτους και ΜΜΕ, ώστε να μεγαλώσουν.

Όσοι ακόμα επιμένουν να μιλάνε για άκρα και για τυφλή βία είναι το λίγοτερο συκοφάντες και επικίνδυνοι. Αν δεν τσακιζόντουσαν τσοπάνηδες και γραφεία σε εκάστοτε περιοχές, αυτή την στιγμή θα υπήρχαν πολλαπλάσια κοπάδια ασπόνδυλων να λυμαίνονται τις γειτονιές. Το να έχεις ιστορική μνήμη και να επιλέγεις την ισαποστασίστικη πλευρά, είναι σαν να διαγράφεις όλους τους αντιφασιστικούς αγώνες που δόθηκαν έως και σήμερα.

Εν τέλει, αυτά που γράφει το κείμενο είναι αυτονόητα, αλλά δυστυχώς όχι για αρκετούς ισαποστασίστες "αντιφάδες". Η ουσία είναι μια, όσο και αν θέλουν κάποιοι να μας πείσουν για το αντίθετο: Αν η κοσμοθεωρία του άλλου, ο ίδιος ο πυρήνας της ιδεολογίας του περιλαμβάνει τον αφανισμό σου, την φυσική σου εξόντωση, τότε πρέπει να προλάβεις να αφανίσεις και αυτόν και την ιδεολογία του πρώτος. Αυτό δεν σε κάνει "ίδιο" με αυτόν. Ειναι η αγάπη σου για την ζωή (σου) ενάντια όχι απλά στο μίσος του για εσένα, αλλά ενάντια στην δολοφονική του μανία και ιδεολογία που είναι στραμμένη προς εσένα, των δικών σου ανθρώπων και ότι άλλο πρεσβεύεις. Ο Αντιφασισμός σε αυτή την περίπτωση σημαίνει πως βρίσκεσαι σε διαρκή κατάσταση νόμιμης (ακόμα και με αστικούς όρους) αυτοάμυνας, τελεια και παύλα.-



===

Overdose ελληνικού πολιτισμού.


===

Ώρα να διεκδικήσουμε όλα όσα δικαιωματικά μας ανήκουν.


===

Lady Gaga, ελληνική σημαία και λοιπές ιστορίες...


===

Greek Civilization in a nutshell - from the Anthellenic Inbox.


===

I'm gonna make Eurovision an offer they won't refuse...


===

Η ανώτατη μόρφωση στο ελλαδιστάν.


===

Ο ελληνικός πολιτισμός εξαπλώνεται στα μήκη και πλάτη της Γης.


===

Άλλο ένα ελληνικό καλοκαιράκι έφτασε στο τέλος του. Και του χρόνου.


===

Πόσα αναβολικά και πόσες σβάστικες τατουάζ αρκούν για να καλύψουν τη δειλία σου?


===

Ελλάνια αριστεροφροσύνη.

Με τέτοιο επίπεδο εκφασισμού στην κοινωνία, είναι εμφανές πως δε χρειάζεται το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Καταρχάς, ένα νομοσχέδιο αντιρατσιστικού τύπου, από μια καθαρά εκφασισμένη και ρατσιστική κυβέρνηση, είναι εμφανές το ποιες εκφράσεις θα θεωρεί κυρίως ρατσιστικές παράλληλα με τις προφανείς ακραίες πολιτικές ιδεολογίες.

Πόσο μακριά είμαστε από ένα νέο Νόμο 4.000? Λογικά καθόλου. Τα πρόσφατα γεγονότα σε Αμερική και Τουρκία, αλλά και οι χιλιάδες προσλήψεις ετησίως αστυνομικού προσωπικού, δείχνουν ξεκάθαρα προετοιμασία για μπατσοφορεμένες-στρατοκρατούμενες κοινωνίες.

Στη σημερινή Ελλάδα ποιος δέχεται ρατσισμό? Σίγουρα οι ομοφυλόφιλοι, μετανάστες, αναρχικοί, άθεοι, κλπ. Αλλά ποιος έχει ποινικοποιηθεί ξεκάθαρα για μια μορφή ρατσισμού στην Ελλάδα εκτός από τις διώξεις της Χ.Α. μετά τη δολοφονία Φύσσα? Ο Γέροντας Παστίτσιος που "προσέβαλε τα θεία", ο Κολλάτος που "προσέβαλε τη σημαία", κ.ο.κ.

Εν τέλει, με τα σημερινά δεδομένα, είναι εμφανές πως το δήθεν αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, θα είναι ο ίδιος ο Ρατσισμός αυτοπροσώπως.



===

Άμα είσαι σταθερός στα πιστεύω σου...

Παραλήρημα από τον αδερφό του δολοφονημένου. Πριν 2 μέρες, δολοφονήθηκε ο αδερφός σου σε καυγά μεταξύ πρεζέμπορων χαπιών κι αναβολικών πάνω σε ντιλ στο οποίο συμμετείχε. Σήμερα σκας στον Αντ1, ψυχρός, ήρεμος, σαν να μην έγινε τίποτα, και δεν έχεις να πεις κάτι για τα αναβολικά, για το παράνομο εμπόριο, για τις μαφίες που είναι πίσω του, γενικά για πράματα που συσχετίζονται με το μπρουτάλ φόνο του αδερφού σου. Αντιθέτως, λες για τα "γαμμάδια" που δεν είναι σβάστικες, για το πως ο αδερφός σου δεν είναι Ναζί, για το παππού σου τον Ελασίτη (και πόσους στα Τ.Α. δε μας είπες), και για το τι "θα λέγαμε" αν ήταν σφυροδρέπανο γιατί ο Στάλιν μπλαμπλαμπλα, ή αν ήταν σταυρός γιατί σταυροφορίες μπλαμπλαμπλα (οκ εδώ πρωτοτύπησες)...
 
Με λίγα λόγια βγήκες στον Αντ1 για να κάνεις press release τύπου εκπρόσωπος ΧΑ ειδικά για το ποστ του Παπαδημούλη.

Ο μπαμπα-φουντούνης, όταν σκοτώθηκε ο γιος του θρήνησε για κάνα μήνα, και μάλιστα στην αρχή του ξέφυγαν και κάποια λόγια και σε αυτόν και στον αδερφό του για το ποιος ευθυνόταν πραγματικά για τη κατάντια του γιου του και ποιους "δεν ήθελαν να δουν ούτε στην κηδεία". Αφού θρήνησε και ηρέμησε, τότε σκέφτηκε ότι είχε μεγάλο πλεονέκτημα για να διεκδικήσει καρέκλα και βόλεμα σαν σωστός Ελληναράς. Αλλά για λίγο καιρό ήταν, ή έστω το έπαιζε, απλός άνθρωπος.

Εσύ πάλι με τα γαμμάδια σου, θες να σε πάρει ο κόσμος για άνθρωπο και όχι για φασιστικό σκουλήκι. Δηλαδή ακόμα κι όταν τρώνε τον αδερφό σου για 5 κατοστάρικα εσύ είσαι ικανός να βγεις στη τιβί για να πετάξεις τις γκεμπελικές θρασυδειλίες σου που θα καταστήσουν πιο ξεκάθαρο ότι είστε ένα μάτσο χουντολάγνα φασισταριά κι από τα ίδια τα τατουάζ και τις αναρτήσεις του σάπιου (από τα αναβολικά τότε, σκέτο τώρα) αδερφού σου. Ευτυχώς που έτσι δείχνεις τι πρεσβεύετε και στο υπόλοιπο σόι σου, για να ξέρουμε προς τα που να φτύνουμε.


===

Πίσω στο σκοταδισμό.
Ανα τους αιώνες, όλοι όσοι είχαν έλλειψη στοιχειώδους παιδείας και μόρφωσης, προσπαθούσαν να καταπολεμήσουν όποιον ήθελε να την αποκτήσει.


===

Σαν το ελληνικό καλοκαιράκι τίποτα. Πατρίδα, Θρησκεία, Λαμογιοκρατία.


===

Καλοκαιρινά ραντεβού μέσα στο σπίτι σου (από την Εφορία)

Θυμάσαι νοικοκυρούλη πόσο χαιρόσουν όταν άκουγες πως θα καταργηθέι το φοιτητικό άσυλο?
Θυμάσαι νοικοκυρούλη πόσο χαιρόσουν όταν έβλεπες να μπουκάρει το κράτος στις "γιάφκες", στα στέκια μεταναστών, στις καταλήψεις, στις "παρανομίες" όλων των άλλων?
Θυμάσαι νοικοκυρούλη που δε κουνήθηκες από τη θέση σου παρα μόνο μια φορά που σου κόψανε λίγα λεφτά από το μισθό σου και πήγες να μουτζώσεις τη Βουλή?
Καλά έκανες νοικοκυρούλη. Κάτσε και κάνε τα μπάνια σου και κανένα τάμα στην Παναγιά αύριο.
Κάτσε να δεις για πότε όσο εσύ κάνεις τα μπάνια σου, το κράτος θα παραβιάσει και το δικό σου άσυλο, θα μπει και μέσα στο δικό σου σπίτι, χωρίς παρουσία εισαγγελέα, για μια οποιαδήποτε οφειλή σου. Κάτσε να δεις για πότε θα χρειαστείς κι εσύ ο ίδιος την αλληλεγγύη που τόσο σνόμπαρες.


===

Όταν οι άλλοι έτρωγαν βελανίδια...


===

Τατιάνα και ευαγγελατάκια, στα βήματα του Βλα(κα)μάκη, γελαστοί στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος. 


===

Παρόλη τη κρίση, ανεβάσαμε 100% την τιμή από πέρσι και σας περιμένουμε όλους.


===

Τουλάχιστον αυτό το έργο ολοκληρώθηκε, γιατί πολλά παρόμοια, ενώ έπεσαν τα λεφτά, έμειναν αόρατα.


===

Πείτε μου εσείς Συνανθελληναράδες. Εγώ δε λέω γιατί θα με χαρακτηρίσετε κάπως.
Ποιος πιστεύετε τώρα πως θα μπορούσε να τιμωρήσει τους Ελληναράδες για αυτά που κάνουν?


===

"Στην Ελλάδα έχουν όλοι οι πολίτες τα ίδια δικαιώματα."


===

Κόσμοι παράλληλοι στην ίδια κοινωνία.
Aγώνας των καθαριστριών κλικ εδώ:
Αγώνας τον Πακιστανών εργατών κλικ εδώ:
Οι υπόλοιποι ας παραμιλάνε για παράνομες φυλακίσεις του Μιχαλολιάκου και του Τσοχατζόπουλου.


===

Ο Ελληναράς έλυσε τα θέματα της πατρίδας του και τώρα θα σώσει τον κόσμο.



===

Ανθέλληνες Οικολόγοι σπέρνουν το Σπόρο του Κακού.
(όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά, όχι στόκο, σε θάλασσες και ακτές)


===

Το καθεστώς των Golden Boys.

200 εκατομμύρια ευρώ περίπου κόστισε η υπόθεση με την Energa - Hellas Power. Παρόλα αυτά, είναι μια απλή υπόθεση για την ελληνική δικαιοσύνη που σε άλλες περιπτώσεις θα φυλάκιζε και θα έπαιρνε το σπίτι κάποιου ακόμα και για 1.000 ευρώ, ενώ σε αυτή την περίπτωση οι κατηγορούμενοι είναι έξω και κάνουν πάρτι. Μαζί με την κάλυψη πολιτικών πάντα οι οποίοι προσπαθούν να μας πείσουν για την ασημαντότητα του ηλεκτρικού ρεύματος. Ξέρετε ποιος είναι ο βουλευτής της Ν.Δ. Μιχάλης Ταμήλος. Αυτός που μπήκε με 5.288 ψήφους στη Βουλή, ενώ αντικαπιταλιστικά κόμματα όπως π.χ. η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 75.000 ψήφους έμειναν απ'έξω. Τα καλά του εκλογικού συστήματος. Ο ελληναράς λείπει για βουτιές τώρα, θα έρθει όμως πάλι από Σεπτέμβρη, αλλά επειδή η τεράστια βίλα-φρούριο των Golden Boys του πέφτει κάπως μακριά και λίγο μεγάλη, θα πετάξει κανένα "τζαμπατζή" από το λεωφορείο, η θα τραμπουκίσει κανένα μετανάστη στο φανάρι. Αυτή η χώρα οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.


===

Στη μια φωτογραφία είναι ένας επικίνδυνος μαφιόζος, ο οποίος διατάζει επιθέσεις, δρα με την πλήρη κάλυψη του κράτους και είναι γνωστός σαν "Νονός" των καυσίμων από το λαθρεμπόριο.
Στην άλλη φωτογραφία είναι ο Αλ Πατσίνο από την ταινία "Ο Νονός ΙΙΙ".


===

Εξοπλιστικά, μίζες και άλλες ιστορίες.


===

Πολιτιστική παρέμβαση στα γραφεία της Χ.Α. στην Κοζάνη.


===

Αυτό που λένε για ζούγκλα ότι έχει σχέσεις με ΧΑ δεν το καταλαβαίνω.
Να μια αντικειμενική δημοσκόπηση που είχε κάνει.


===

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος σε νέες μεγάλες αποκαλύψεις.
https://www.youtube.com/watch?v=_-dUeP5U4s8


===

Μπάτσοι συγκαλύπτουν εμμέσως συνάδελφο παιδεραστή στο φόρουμ της ΕΛ.ΑΣ.
http://ecfpo.gr/forum/viewtopic.php?f=1&t=3668


===

Πας μη Έλλην, Άνθρωπος.


===

Μόνο πρωτιές η Ελλαδάρα.


===

Greek Art Nouveau (by ΕΥΑ Πελεκιδου Art Gallery)




===

Boycott 'em all.



===

Μαράθηκε το Κυπαρίσσι της Δημοκρατίας.



===

Νενικήκαμεν



===

Selling Greece by the metre - Privatizing the Greek coast



In a move that it would be generous to call misguided, a draft law prepared by the Finance Ministry on coastal development in Greece will do away with long-standing prohibitions against building on the seafront and open the way for beaches to effectively be privatized.
The bill which seeks to open the way for widespread commercial exploitation of beaches and coastal property would effectively do a way with a number of long-standing protections which restrict developments and preserve the open access to the sea-front for the public which is enshrined in the Greek constitution. It will also open the road for illegal developments already built to be legitimised, thus rewarding developers who have previously deemed the law beneath them.

The draft law has provoked angry reactions from citizens and environmental organizations who maintain that it will open the way for large developments and beach privatizations which in the long run will ultimately degrade the Greek coastline and the country’s potential for sustainable tourism, thus repeating the mistakes made by countries such as Spain where extensive developments on the coast now blight many areas.

Specifically the law would do away with all restrictions on the maximum area of a beach that is available to permanent commercial exploitation through concessions such as rented umbrellas, sun loungers and bars. Currently such concessions on a beach can be no greater than 500 square meters separated by undeveloped buffer zones of at least 100 square meters. The bill would make it possible for even large beaches in Greece to be carpeted from end to end with umbrellas and beach bars.

Furthermore, the law opens the way for buildings to be constructed right on the water’s edge, even extending the coastline through earthworks into the sea. The only requirement for such developments to be green-lighted is that local authorities must deem the development as ‘absolutely necessary for the achievement of the business goals’ of the enterprise in question. Effectively this means that coastal hotels will be able to build and extend their grounds right to the water’s edge.

The law will also open the way for illegal buildings built on the seafront and used for commercial purposes (and not residences) to be legalized given payment of a fine. This is a step that even previous legislation which allowed for the legalisation of illegal buildings in the country stopped short of taking, as it was deemed to run counter to the constitution. Yet today’s leadership of the Finance Ministry apparently has little time for such constitutional niceties. The move also undermines an ongoing effort by the Environment Ministry to demolish such buildings.

Finally the law will also remove the right of citizens to access the sea-front. This is a right clearly enshrined in the Greek constitution which deems the shoreline as public property which citizens have a right to access. The bill would allow private companies to obtain exclusive right of use of beaches requiring only that conditions are imposed ‘which will secure the public’s access following reasoned balancing of the interests which are facilitated or impaired.’

What is most clear from the bill is that the current administration interprets the term ‘public land’ not as areas which belong to all the Greek people, but as areas that belong to the government and which it can sell to whomever it likes, and under whatever conditions it sees fit in order to bolster its short-term finances.

Perhaps most telling is the fact that the bill which seeks to (de)regulate the ‘development’ of beaches and coastlines was not drafted by the Environment Ministry which is actually competent for such matters, but by the bean counters at the Finance Ministry who are conditioned to believe that sound long-term planning is purely an exercise in making numbers on spreadsheets add up, regardless of the actual effects their decisions have on the country in the real world.

Stupidity is probably not too strong a word for this exercise in selling out Greece’s long-term advantage (it’s unique and largely unspoilt coastline) in the service of short-term targets cooked up by European and IMF technocrats whose deficiencies and narrow-mindedness are apparent to anyone who has visited a Greek unemployment office.

One can only hope that the bill which is expected to be voted on after the European elections will meet enough resistance to suffer the ignominious defeat it so richly deserves.

http://www.thepressproject.net/article/61207/Privatizing-the-Greek-coast





===
Everyone is jealous of the Greek Civilization.


Λόγω ημέρας, ένα τραγουδάκι του μεγάλου εβραιότουρκου ανθέλληνα Michali Hadjiyianni.

"Χέρια ψηλά, ντομάτα πιάνω, άσε μωρή το μαρούλι πιο χάμω, χέρια ψηλά, ζητιανεύω δε κλέβω, αχ Σαμαρά, σε σένα τώρα πιστεύω."

http://stokokkino.gr/article/7843/Tragikes-eikones-kata-ti-dianomi-trofimon-ston-Kolono






Greek PM Samaras claims that he defeated Fascism by putting to jail members of the Neonazi Party Golden Dawn after the murder of Pavlos Fyssas. The truth is that Fascism in Greece is still alive and well, from the unemployment, the suicides and the Fields of Blood in Manolada to the Auschwitz of Amygdaleza.





In Marasli St., Kolonaki, Athens, there is a homeless man who decorates his bench with remains from his past life. He is always smiling, cleaning everything, makes sure everything is in place, waters the trees, feeds stray animals, waves everyone passing by and shares his stories with them.



He has created another reality for himself, in which he has exchanges the daily pleasures of life as we know them, with simpler ones, like the singing of a bird, or a soft breeze of air. He is worried that the winter is coming but he believes that he is going to make it.



The story of this man as well as every other homeless man in Greece, gives a whole new definition to the word "Strength".







































Greek Charity






Greek Civilization...




















































Greek Success Story...












Spreading some Greek Love...




Everyone is jealous of the #Greek #Civilization




Immigrants in Greece...




#Greek #summer is the best as always...





Meanwhile in the Orthodox Republic of Greece...





Meanwhile in a beach somewhere in #greece





Champagne prices in Mykonos, Greece, summer 2013.

U MAD Greeks?








The World Is Waking





[LEFT] Giannis Adetokunbo, an "illegal immigrant" who used to sell CDs in Greece, made his way to the NBA. He is "officially" Greek for 54 days now.

[RIGHT] Petros Gaitanos, a Greek christian singer who wants to "bash CDs in black peoples heads like the neo-nazi party Golden Dawn does".





The Anthellenator likes interacting with great Greek musicians.





The Greek "success story" of 2013.

ERT (the national broadcaster of Greece) is closed, the McDonalds company is leaving the country, The "Nutriart" company (Katselis, Allatini, Plaza) closes and 13 hospitals are also about to close.




Greece is getting terminated, Greeks think that justice is being served.



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου